keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Keskiviikko 11.3

Olimme aamupalalla kello 8.30. Syötyämme jatkoimme ohjelmaamme seinäkiipeilyllä ja jousiammunnalla. Meidät jaettiin kahteen ryhmään, joissa suoritimme aktiviteetit.
Seinäkiipeilyssä meitä ohjasi mukava mies. Hän kertoi, miten kiipeämme ylös ja miten laskeudumme. Suurin osa oppilaista kiipesi seinän ihan ylös saakka ja osa sai yrittää kiivetä vielä vaikeampaa reittiä.
Jousiammunnassa opettelimme  tähtäämään jousella ja ammuimme maalitaulua kohti. Se oli kivaa, mutta joillekin hieman hankalaa.
Lounaan jälkeen suoritimme tiimitehtäviä ulkona. Niitä meille ohjasi mukava, vanhahko nainen.  Me mm. muodostimme piirin ja otimme toisiamme käsistä. Yhden parin käsien varaan laitettiin hulavanne ja sitä piti liikuttaa piirissä eteenpäin niin, ettei käsiä irroitettu toisistaan.
Myöhemmin lähdimme taidepajalle painamaan omat leirikoulupaidat. Työtekniikoita oli monenlaisia; tuputus, maalaus, piirtäminen tusseilla, tussirajaus ja maalaus yms. Kaikkien paidoista tuli omannäköisiä ja suurinosa oli niihin tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti